Cum cumpar ?

Pentru a cumpara prin intermediul magazinului urbanlgma.ro, trebuie sa creati un cont personal dupa care sa plasati o comanda online.

Comanda online

Pentru comanda online trebui mai intai sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida. Acest lucru se poate face apasand butonul ” Login ” din aria de logare, dupa care trebuie sa completati formularul afisat.

In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul de cumparaturi. Imediat, produsul este adaugat in cosul de cumparaturi. Puteti continua cumparaturile si la sfarsit revizuiti comanda finala.

Daca v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu trebuiesc modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul Comanda Ferma. Veti fi directionat pe pagina in care vi se solicita informatii despre adresa de livrare si vi se confirma datele personale. De asemenea, aici se stabileste modalitatea de plata. Aceasta poate fi la livrare (Ramburs) sau prin ridicare personala de la sediul nostru din Cluj-Napoca. Daca totul este ok, se apasa butonul Trimit Comanda.

Modalitati de plata

Pentru optiunea de plata la livrare (Ramburs), suma aferenta comenzii se va achita cash curierului la primirea coletului.

Pentru optiunea „ridicare personala”, comanda se va achita si ridica de la sediul nostru din Cluj-Napoca, str. Napoca nr.23 ( in curte ).

Urbanglam.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produse si servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.

Clientul va fi contactat in cel mai scurt timp de la plasarea comenzii de catre un reprezentant urbanglam.ro pentru a i se confirma stocul si pentru a stabili detalii referitoare la finalizarea comenzii.

X